- Reklama -

Žádné změny, Islanders si v nové hale ponechají původní logo i dresy

- Reklama -

Přestože by se to snad dalo čekat, s přestěhováním klubu do nového působiště fanoušky Ostrovanů žádné změny nečekají. Jak oznámil klub New York Islanders, také po přesunu do nové haly Barclays Center v Brooklynu si jejich hráči ponechají jak staré dresy, tak původní logo.
„Jediným důvodem – protože fanoušci jsou asi pořád znepokojeni – je zopakovat, že Islanders si ponechají jak jejich ikonické logo, tak své domácí a venkovní dresy,“ ujistil výkonný ředitel Barclays Center Brett Yormark v úterý na stránkách listu Newsday. „Dresy budou obsahovat pouze malý památeční odkaz na první sezónu v Brooklynu,“ dodal.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Islanders byli v Nassau Coliseu doma 43 let. Dohromady zde získali čtyři Stanley Cupy, všechny ve slavné éře Potvina, Trottiera a spol. v letech 1980-83. Mezi vyřazenými dresy zůstanou i v nové hale čísla 5 (Denis Potvin), 22 (Mike Bossy), 9 (Clarke Gillies), 19 (Brian Trottier), 23 (Bob Nystrom) a 31 (Billy Smith).
Zásluhy slavného trenéra Ala Arboura a generálního manažera Billa Torreyho připomenou zvláštní bannery na jejich počest.
„Samozřejmě si přejeme, aby lidi přišli už na zahajovací zápas a cítili se, jako by se nic nezměnilo,“ dodal za oddělení Islanders pro obchodní záležitosti Brett Yormark. „Možná adresa bude jiná, ale pocity by se měnit neměly,“ přeje si výkonný ředitel.
Bývalí vynikající útočníci Mike Bossy, Clarke Gillies a Butch Goring byli jmenováni inauguračními členy programu legend NY Islanders v Barclays Centeru. „Legendy uvidíte v zápasech i v naší komunitě, pomohou nás provést přenosem Islanders do Brooklynu, což bude opravdu vzrušující,“ věří Yormark.
Foto: MTAPhotos

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -