- Reklama -

Žádný pokrok, říká Dubas o situaci kolem Marnera

- Reklama -

Útočník Mitch Marner a Maple Leafs se nepohnuli a vyjednávání o nové smlouvě jsou stále na bodu mrazu. Situaci popsal pro televizi TSN generální manažer Kyle Dubas.
„V tuto chvíli je to jednoduše status quo. A čím dále budeme v srpnu, tím to bude těžší, protože tam není žádný pokrok,“ řekl Dubas, jenž zároveň připomněl, že podobná situace panuje i kolem jiných hokejistů.

Kromě Marnera čekají na nový kontrakt také další chránění volní hráči, z nichž vyčnívají jména jako Matthew Tkachuk z Calgary, Mikko Rantanen z Colorada či Patrik Laine z Winnipegu.
22letý Marner odehrál v minulé sezóně 82 zápasů, ve kterých si připsal 94 bodů za 26 gólů a 68 asistencí. V sedmi duelech play-off pak přidal čtyři body.
Podle některých zámořských novinářů by ontarijský rodák rád uzavřel podobnou dohodu jako jeho parťák Auston Matthews, jenž s Torontem podepsal pětiletou smlouvu s průměrnou roční hodnotou 11,6 mil. dolarů.
„Věříme, že s blížícím se novým ročníkem doputujeme k bodu, ve kterém bude připravený jít do tréninkového kempu. Doufali jsme, že se dohodneme už na jaře, ale bohužel se tak nestalo. Nezbývá nám tak nic jiného než na tom stále pracovat,“ dodal Dubas.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -