- Reklama -

Záhadný incident v Columbusu. Bobrovskij byl za něj klubem suspendován

- Reklama -

Fanshop týmu
Blue Jackets se rozhodli nevyužít během čtvrtečního zápasu proti Nashvillu služeb své gólmanské jedničky Sergeje Bobrovského. Třicetiletý Rus nevycestuje s týmem z disciplinárních důvodů.
„Existují určité nároky a hodnoty, které jsme pro naše hráče určili a jež jsou součástí naší filozofie,“ uvedl v klubovém prohlášení generální manažer Jarmo Kekalainen. „Došlo ale k události, v níž Sergej s ohledem na výše zmíněné požadavky selhal. Rozhodli jsme se proto, že pro tuto noc nebude součástí našeho mužstva. Jedná se o interní záležitost, kterou už nebudeme v tuto chvíli dále komentovat.“

V návaznosti na tuto příhodu byl k mančaftu povolán brankář Jean-Francois Berube ze záložního celku v Clevelandu.
Bobrovskij nezažívá zrovna nejlepší sezónu, když má po 32 utkáních průměr 2.87 obdrženého gólu na zápas a úspěšnost zákroků 90,6 procent.
Dvojnásobný vítěz Vezinovy trofeje se stane po konci aktuálního ročníku nechráněným volným hráčem.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -