- Reklama -

Zamíří Marner do Švýcarska?

- Reklama -

Zástupci torontského útočníka Mitche Marnera se spojili se švýcarským klubem Zurich Lions.
„ZSC Lions byli kontaktování evropským agentem s dotazem, zda se může Mitch Marner účastnit naší přípravy,“ uvádí celek NLA na svém twitterovém účtu.


Fanda NHL
Marner je jako chráněný volný hráč stále bez smlouvy a již dříve uvedl, že bez kontraktu se tréninkového kempu Maple Leafs, jenž začíná 13. září, nezúčastní.
Podle informací Darrena Dregera ze stanice TSN měli hráčův agent Darren Ferris a generální manažer Kyle Dubas jednání minulý týden. K posunu však údajně nedošlo.


22letý Marner má za sebou průlomovou sezónu, v níž si s 94 body stanovil své osobní maximum. Tento zisk jej umístil mezi všemi pravými křídelníky na třetí místo za Nikitou Kučerovem a Patrickem Kanem.
Nová smlouva pro čtvrtého muže draftu 2015 by měla mít hodnotu okolo 10 mil. amerických dolarů.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -