- Reklama -

Zapomeňte na Rolničky, u Žraloků vypadají Vánoce jinak

- Reklama -

V kalendáři už zůstal pouze prosincový list… neklamné znamení, že na nás ze všech stran začnou útočit vánoční reklamy. Ta v podání hokejistů Sharks vám utkví v hlavě stejně dlouho jako vůně purpury v nevětrané místnosti.
Tematická sváteční videa se v San Jose už stala tradicí, ale vždycky v nich byli hlavními hvězdami nejzkušenější borci jako Joe Thornton, Patrick Marleau či Dan Boyle. Letos se taktovky ujali mladí, takže ve slušivých(???) svetrech se soby, vločkami a dalšími zimními motivy se před kamerou objevili Tomáš Hertl, Matt Nieto, Mirco Müller nebo Alex Stalock.
Téma: ryze hudební. Bližší konkretizace: rap. A slyšet od bitkaře Johna Scotta odsekávané varování, že pokud budete moc civět, srazí se jeho hlava s vaší, je opravdu k nezaplacení.
Bonusem navíc pro fanoušky San Jose je účast Jasona Demerse, který už obléká dres Stars. Filmaři využili vzniklé situace a zapojili také Brendena Dillona, jenž místo něho z Dallasu před třemi týdny přišel. Natáčení hudební scény ovšem nestihl – a v závěru videa toho nesmírně lituje. Takže nevypínejte předčasně…

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -