- Reklama -

Zářivá forma Bolts pokračuje. Floriďané vyhráli podeváté v řadě

- Reklama -

Nikita Kučerov vstřelil dva góly, Andrej Vasilevskij vychytal nulu a Tampa Bay porazila ve čtvrtek Arizonu 4:0. Vítězství přitom slavila už devětkrát za sebou.
Za Lightning se trefili také Alex Killorn s Michailem Sergačevem a všichni tři střelci se tak podíleli na tom, že mají Bolts namířeno k deseti výhram v řadě a vyrovnání klubového rekordu z února 2019.

Buď IN. Tuhle značku doporučuje PASTA!

Vasilevskému sice k čistému kontu stačilo pouze 25 zásahů, zpacifikovat ale musel například tento nebezpečný výpad Taylora Halla.


„Hodně to pro něj (čisté konto) a náš tým znamená,“ řekl po utkání Kučerov. „Později byl neuvěřitelný. Lidé si můžou o jeho hře říkat co chtějí, ale já si myslím, že je to nejlepší hráč v lize,“ narážel hvězdný forvard na kritiku Vasilevského nevyrovnaných výkonů z úvodu sezóny.
„Bojoval celý rok,“ zastal se parťáka ze svatyně také Steven Stamkos, jenž v utkání dvakrát asistoval. „Je na sebe tvrdý, ale během této (vítězné) série je úžasný. Oba dva naši brankáři jsou. Nezískáte devět zápasů v řadě, aniž byste měli elitního gólmana. A on (Vasilevskij) byl (ve čtvrtek) skvělý.“
Zatímco Tampa Bay vítěznou šňůru prodloužila, Arizona tu svou čtyřzápasovou utnula.
Coyotes nehrála do karet zranění, která drží na marodce jejich gólmanskou dvojici ve složení Darcy Kuemper a Antti Raanta. Do brány se tak musel postavit 23letý Adin Hill, jenž si zapsal svůj čtvrtý start v aktuálním ročníku.
Zatímco Raantův stav se posuzuje na denní bázi, Kuemper byl umístěn na listinu zraněných hráčů a zmeškal už devět utkání.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -