- Reklama -

Zasloužil si tu slávu, přejí Scottovi úspěch na All-Star Game bývalí spoluhráči

- Reklama -

Byl to velký příběh letošního All-Star Game NHL v Nashvillu. Kolem účasti Johna Scotta bylo navzdory velké popularitě u fanoušků hodně nejasností a otazníků, ale nakonec se dobrá věc podařila a nadšení byli všichni.
Scott naplnil očekávání a pobavil miliony příznivců u televizních obrazovek, navíc dostal cenu pro nejužitečnějšího hráče. Happy end, který ovšem Scottovy bývalé spoluhráče zase tolik nepřekvapil.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


John Scott začal svou profesionální kariéru před deseti lety v Minnesotě, než byl v roce 2010 vyměněn do Chicaga. Centr Mikko Koivu si na něj z té doby dobře pamatuje a ačkoliv All-Star Game nesledoval, na pondělním tréninku Wild si o utkání vyslechl hodně historek od spoluhráčů.
A byl za Scotta nadšený. „Podporoval jsem jeho účast na All-Star Game a myslím, že si s tím parádně poradil. Jsem šťastný i za něj,“ tvrdí známý finský reprezentant.
„Zaslouží si veškerou tu slávu, která se kolem něj rozpoutala. Protože je to skvělý člověk,“ přidal se další útočník Minnesoty Thomas Vanek, který Scotta pamatuje z jeho krátkého působení v Buffalu.
Za Sabres nastupoval řízný třiatřicetiletý útočník jen dva roky, ale i tam zanechal skvělý dojem. Své by o tom mohl vyprávět i útočník Jason Pominville.
„Bylo dobré mít jej v kabině. Každý, kdo jej poznal, z něj byl nadšený. Je to zábavný chlapík a vždycky udržoval v kabině pohodovou náladu. Nemůžu o něm říct nic špatného,“ vzpomínal na Scotta rodák z Repentigny.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

Pominvilla potěšilo, že si Scott mohl v Nashvillu zahrát. Podle něj zastupoval všechny hráče, kteří jinak nemají šanci si takový zápas zahrát.
„Reprezentoval všechny ty kluky, kteří jsou v týmech a dělají jednu z nejtěžších prací v lize. A on ji dělá hodně dobře už několik let. Takže bylo hezké, že mohl svým způsobem vyjádřit vděk všem hráčům, kteří působí na stejné pozici. A to, jak se svojí role v zápase zhostil, bylo perfektní. A reakce fanoušků byly ještě lepší,“ pochválil publikum v Nashvillu.
„To, co se stalo v zápase, bylo úžasné. Na Scotta byla upřena velká pozornost a očekávání. A on se s tím popasoval parádně. Bylo hezké, že byl navíc odměněn jako MVP. Zasloužil si to,“ dodal na závěr Pominville.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -