- Reklama -

Zemětřesení ve Philadelphii. Klub má údajně vyhodit Hakstola a najmout Quennevillea

- Reklama -

Fanshop týmu
Vedení Flyers se od neděle nachází pod přívalem dotazů novinářů. Vše odstartoval článek Davea Isaaca z deníku Courier Post, podle něhož se tým rozhodl vyhodit hlavního trenéra Davea Hakstola a na jeho místo dosadit bývalého kouče Blackhawks Joela Quennevillea.
Isaac píše o kroku jako o hotové věci. Klub i Quenneville však zvěsti označili za nepravdivé.



Mluvčí Letců uvedl pro Sama Carchidiho z listu The Inquirer, že organizace „nemá ke sdělení žádnou novinu“.
Qunneville své najmutí na pozici šéfa lavičky Flyers zase popřel Andymu Stricklandovi ze stanice FOX Sports Midwest.
Hakstol je ve své čtvrté sezóně u pensylvánského celku, s nímž zaznamenal bilanci 134-101-42 a dvakrát jej dovedl do play-off. Mužstvo ale pokaždé vypadlo v prvním kole po šestizápasové sérii.
Flyers se nyní nacházejí na posledním místě Východní konference. Bídné výsledky v aktuálním ročníku odnesl již Ron Hextall, jenž byl na konci listopadu propuštěn z pozice generálního manažera (čtěte ZDE).
Dál sledujeme…

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -