- Reklama -

Zklamaní Jets: Jsme lepším týmem

- Reklama -

Fanshop týmu
Winnipeg dostal pořádnou facku. Po čtyřech soubojích finále Západní konference ztrácí s Vegas 1-3 na zápasy a čelí vyřazení z play-off. Hráči Jets se proto pochopitelně začínají ptát sami sebe, proč jako favorité zatím tápou.

  • Sestřih čtvrtého zápasu série naleznete ZDE

„Vyhrajeme devět z deseti takových utkání. Dnes jsme zažili to jedno,“ řekl po prohrané čtvrteční bitvě kapitán Jets Blake Wheeler. „Měli několik okamžiků, kdy jim gólman předvedl výjimečné zákroky. Někdy prostě musíte smeknout, když dobrý hráč ukradne výhru pro celý tým,“ narážel lídr kabiny kanadského mančaftu na senzační výkony Marca-Andre Fleuryho.
Tyler Myers kapitánovy náznaky, že Winnipeg nevadského protivníka doposud přehrával, sdílí. „Posledních pět třetin jsme byli lepší,“ prohlásil obránce pro kanadskou stanici TSN.
O úvodní i vítěznou trefu utkání se postaral Reilly Smith:


Tyto stesky mají částečně oporu ve statistikách. V každém z posledních pěti dějství byli Tryskáči aktivnější při ohrožování brány soupeře a celkově Rytíře přestříleli 69-49.  K jejich smůle ale dokázali z tohoto množství ran vytěžit jen čtyři góly, zatímco Golden Knights šest.
Nemluvě o tom, že na inkasované branky umí bojovníci z pouště vždy včas reagovat protiúderem.
Zápas číslo 2: Jets skórují, Knights odpovídají za 88 sekund.
Zápas číslo 3: Jets skórují, Knights odpovídají za 12 sekund.
Zápas číslo 4: Jets skórují, Knights odpovídají za 43 sekund.
Náhoda nebo obrovské odhodlání?

Hokejisté manitobského klubu nyní vzhlížejí k pátému klání série, které se odehraje na jejich ledě. Ke splnění svých snů však nyní potřebují pro začátek vyhrát tři duely za sebou.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -