- Reklama -

Zklamaný Krejčí: Je to nejtěžší prohra v mé kariéře

- Reklama -

Boston zakončil sezónu hořce. V sedmém zápase závěrečné série podlehl na domácím ledě Blues 1:4 a Stanley Cup mu tak jen těsně unikl.
Pro pět členů současné sestavy Bruins se jednalo o třetí účast ve finále (2011, 2013, 2019) a druhou takovouto ztrátu. Patří mezi ně i Čech David Krejčí. 33letý útočník po utkání přiznal, že se jedná o nejtěžší prohru, jakou kdy zažil.


O finále:



„Ano. Nebyli jsme ve finále dlouho. Cítil jsem, že na nás Pohár čeká. Věřil jsem téhle partě v každém jednotlivém utkání. Měl jsem dobrý pocit a dokonce i po první třetině (za stavu 0:2 – pozn. NHLnews) jsem věřil v comeback,“ cituje Krejčího slova smutku Logan Mullen z bostonské stanice NESN.
„Je to jednoznačně nejvíce zdrcující ztráta v mé kariéře. Bolí to a bolet to ještě nějaký čas bude…Nemyslím si, že se přes tuhle prohru jen tak přenesu,“ dodal rodák ze Šternberku.
Krejčí v letech 2011 a 2013 na cestě do finále opanoval kanadské bodování vyřazovací části. Letos mu v produktivitě patřilo 13. místo díky 16 bodům (4+12) ve 24 utkáních.

Zdrcený Krejčí líčil po zápase své pocity:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -