- Reklama -

Změní Howard poprvé dres? Zájem o něj projevil jeden klub

- Reklama -

Fanshop týmuAmerický brankář Jimmy Howard strávil celou svoji dosavadní kariéru v NHL v dresu jediného klubu – Detroitu Red Wings. Nyní se ale zdá být čím dál pravděpodobnějším, že před uzávěrkou přestupů změní své působiště. Eminentní zájem o něj má podle indicií Tortorellův Columbus.
Zkušený pětatřicetiletý gólman se v brance Detroitu představil poprvé v sezoně 2005-2006. Dlouho ale čekal na pořádnou šanci a jedničkou se stal až v ročníku 2009-2010. Minul ho tak pro Detroit vítězný rok 2008 a prsten pro vítěze Stanley Cupu mu chybí.
Howardovi, jenž letos odchytal v prvním týmu 16 duelů s úspěšností zákroků 88,4 %, po skončení letošní sezony vyprší smlouva, která s sebou nese čtyřmilionovou zátěž pro platový strop.
Nedávno Columbus Blue Jackets přišli o svoji jedničku Joonase Korpisala, který bude mimo hru přibližně čtyři až šest týdnů. Navíc mají Modrokabátníci pod platovým stropem mezeru necelých pět milionů dolarů.
Vzhledem k tomu, že Detroit ztratí už brzy byť jen matematickou šanci na postup do play-off, mohl hledat Howard úrodnější pastviny.
Přivedou Blue Jackets dlouholetou jedničku Red Wings do svého klubu?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -