- Reklama -

Změní P.K. Subban dres? Manažer Nashvillu se otázce diví

- Reklama -

Fanshop týmu
Nashville nemá v plánu vytrejdovat obránce P.K. Subbana. Tento vzkaz vyslal novinářům i fanouškům generální manažer Predators David Poile.
„Nikdo mi ani nezavolal, aby se o něm bavil, P.K. hrál v této sezóně úžasně,“ vyvrátil Poile rodící se zvěsti o výměně devětadvacetiletého Kanaďana do jiného klubu. „Je to jeden ze tří kandidátů na Norris Trophy. Skutečně nevím, odkud se tyto spekulace vzaly,“ cituje jeho slova Pierre LeBrun na stránkách portálu The Athletic.

Subban byl do Nashvillu vyměněn v létě 2016 Montrealem. V tomto ročníku dopomohl týmu k zisku Prezidentovy trofeje 16 góly a 43 asistencemi, když odehrál všech 82 duelů základní části. S 59 body byl zároveň osmým nejproduktivnějším bekem NHL.

Hvězdný zadák, který byl již potřetí nominován na Norris Trophy, má ve svém kontraktu platné ještě čtyři sezóny.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -