- Reklama -

Zůstane Eberle v New Yorku i po příštím létě? Islanders zatím mlčí

- Reklama -

Fanshop týmu
Ticho po pěšině. Jordan Eberle čeká na rozhovory ohledně své nové smlouvy stále marně.
Špičkový forvard ve službách Islanders zatím nebyl klubem osloven.
„Nikdo se o tom se mnou nebavil,“ řekl Eberle Brianu Comptonovi z oficiálních ligových stránek.
Jedna z opor Newyorčanů se však podle svých slov plně soustředí na start ročníku. „Během léta jsem se snažil co nejlépe připravit na kemp, abych mohl plnit svou roli a odvádět pro tým tu nejlepší práci,“ uvedla 22. volba draftu 2008.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Hvězda amerického fotbalu šokovala svým vyjádřením o NHL

Osmadvacetiletý Kanaďan vstoupí do závěrečného roku svého šestiletého kontraktu na 36 mil. dolarů. V uplynulé sezóně, která byla po vytrejdování z Edmontonu jeho první u Isles (o výměně čtěte ZDE), zaznamenal 25 gólů a 59 bodů.

Eberle není jediným útočníkem Ostrovanů, který se může stát příští léto nechráněným volným hráčem. V téže situaci jsou i Anders Lee a Brock Nelson.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -