- Reklama -

Zůstane Pietrangelo v St. Louis?

- Reklama -

Další působení Alexe Pietrangela v organizaci Blues se stává předmětem spekulací. Podle deníku St. Louis Post-Dispatch je šance, že kapitán zůstane, stejně velká, jakože odejde po sezóně jinam.
„Tvrdím, že je to 50 na 50, protože nemám představu, co se stane a nepřekvapilo by mě ani jedno,“ poznamenal redaktor Tom Timmermann.  „Myslím si, že šance na setrvání jemně stouply, protože platový strop zůstane stejný a pravděpodobně ho nebude čekat obrovský lukrativní dlouhodobý kontrakt.“

NOVÉ ZBOŽÍ NHL! Dorazily parádní trička, kšiltovky i hrníčky

„Pokud by tedy podepsal kratší smlouvu, Blues by měli větší šance na jeho udržení,“ dodal novinář.
30letému obránci bude končit sedmiletý kontrakt na 45,5 mil. dolarů.
Komplikací se může stát snaha podepsat i dalšího zadáka Justina Faulka. Ten může být v případě prodloužení dohody s Pietrangelem vystaven rozšiřovacímu draftu. Timmermann uvádí, že oba beky udrží v týmu pouze vytrejdování dobře placených hráčů a uvolnění místa v rozpočtu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -