- Reklama -

Zůstanu svůj… to u Läcka neplatí

- Reklama -

Až se v příští sezóně utkají týmy Floridy a Caroliny, možná začnou mít diváci obavy o stav svého zrakového ústrojí. V jedné brance můžou spatřit Roberta Luonga v masce, ve druhé muže s Robertem Luongem na masce.
Ze strany Eddieho Läcka, nového gólmana Hurricanes, se bude jednat o netradiční odkaz na společná léta strávená ve Vancouveru. Luongo se odsud vrátil do svého někdejšího působiště loni v březnu výměnou za Jacoba Markströma, Läck se z kanadského města stěhoval před pár týdny.
Oba zůstali přáteli a švédský gólman při svém trejdu za dvě volby v draftu hned spokojeně konstatoval, že si teď s bývalým parťákem budou blíž. Dnes vzdal svému staršímu ex-kolegovi a bývalému mentorovi další poctu, když si nechal jeho podobiznu zvěčnit na povrch své helmy.


Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -