- Reklama -

Zvláštní play-off zažijí i komentátoři

- Reklama -

Netypické budou letošní vyřazovací boje NHL také pro severoamerické komentátory. Na stadiónu totiž budou být moci přítomni pouze členové štábu, nikoliv však hlasatelé.
„Bude to jiné,“ cituje šéfa hokejové produkce kanadské stanice Sportsnet Roba Corteho Jim Morris ze CBC. „Mnoho jejich energie pramení z arény a přítomnosti fanoušků. Když jste na stadiónu, vidíte všechno. Tentokrát ale mohou něco zmeškat jen proto, že to jejich zrak nepostřehl.“

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!

Corte dodal, že příznivci televize Sportsnet, která vlastní vysílací práva pro Kanadu, uvidí každé jednotlivé utkání. Své komentátory ale bude mít u monitorů v Torontu. Podobně se komentují zápasy například i na stanici Nova Sport, která přináší NHL na české obrazovky.

„Výzvou bude mnoho rozličných úkolů, které nás čekají,“ pokračoval Corte. „Hodně jsme o tom už debatovali a když už si myslíte, že to máte, najde se dalších deset otázek, díky kterým opět znejistíte. A to je frustrující.“

Boje o Stanley Cup patří v Kanadě tradičně k nejsledovanějším televizním přenosům. Nejvíce diváků přitom přitahují klání Maple Leafs a Canadiens.
O hostitelských městech by mělo být rozhodnuto v nejbližších dnech.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -