- Reklama -

11 miliónů? Marner dal Torontu košem

- Reklama -

Maple Leafs předkládají chráněnému volnému hráči Mitchi Marnerovi širokou paletu smluv. Hvězdný útočník však zatím dohodě vzdoruje.
Novinky o doposud neúspěšném vyjednávání přinesl James Mirtle z portálu The Athletic.

Žurnalista tvrdí, že Toronto předložilo kontrakty s ročním platem devět i 11 mil. amerických dolarů. Každá nabídka přitom měla odlišnou délku. Javorové listy údajně zkoušeli dát Marnerovi tříletou, šestiletou i sedmiletou smlouvu.
Marner podle Mirtla původně žádal podobný kontrakt, jaký má jeho parťák Auston Mattews – pětiletý s cap hitem 11,6 miliónů.
Strany se ale nedohodly a 22letý Kanaďan zůstává jedním z největších jmen bez smlouvy. Se svým klubem si ještě neplácli ani Matthew Tkachuk z Calgary, Mikko Rantanen z Colorada, Brayden Point z Tampy Bay, Brock Boeser z Vancouveru či Patrik Laine a Kyle Connor z Winnipegu.
Jejich agenti totiž mimo jiné očekávají, jak dopadne „bitva“ mezi Marnerem a Leafs.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -