- Reklama -

30 stehů! I tohle je hokej

- Reklama -

Forvard Jets Bryan Little potřeboval po ráně pukem z úterního zápasu proti New Jersey 25-30 stehů pro zacelení krvavého šrámu na hlavě.
Klub vydal k jeho zranění také tiskovou zprávu.



31letý Kanaďan byl s tržnou ranou ihned převezen do nemocnice, kde z důvodu podezření pro otřes mozku strávil jistý čas také na neurologickém oddělení.
Smolný okamžik nastal v osmé minutě třetího dějství, kdy Littla zasáhla střela z hole spoluhráče Nikolaje Ehlerse. Na celý incident se podívejte ZDE.
Pro Littla se jednalo v úterý o sedmé utkání po návratu do akce po absenci způsobené otřesem mozku. Doposud nasbíral pět bodů za dva góly a tři asistence.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -