- Reklama -

Agrese vůči Ukrajině nestačí. Ovečkin se podpory Putina nevzdal

- Reklama -

Kapitán Capitals Alex Ovečkin se v pátek vyjádřil k probíhající invazi Ruska na Ukrajinu. Ke složení zbraní vyzval obě strany.

„Je to těžká situace. Mám v Rusku i na Ukrajině spousta přátel a je těžké vidět, že tam probíhá válka,“ řekl Ovečkin reportérům po pátečním tréninku.

„Prosím, už žádná válka. Nezáleží na tom, kdo je válce – Rusko, Ukrajina či jiné země – myslím si, že žijeme ve světe, ve kterém musíme žít v míru,“ poznamenal známý příznivce ruského prezidenta Vladimira Putina.

- Reklama -

Hvězdný Rus čelil v pátek také otázce, zda Putina podporuje i nadále. V odpovědi byl opatrný.

„No, je mým prezidentem. Ale nejsem v politice. Jsem sportovec a doufám, že vše brzy skončí. Je to těžká situace pro obě strany,“ uvedl Ovečkin vyhýbavě.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -