- Reklama -

Aho má jasno. Carolina je lepší volbou než Montreal

- Reklama -

Útočník Caroliny Sebastian Aho je rád, jak zvládnul červencovou situaci ohledně předložené offer sheet ze strany Montrealu.
„Je to za námi a to je na tom to nejlepší. Nyní nebudu muset o smlouvě přemýšlet následujících pět let,“ uvedl 22letý Fin pro oficiální ligové stránky.
Fanda NHL
Hurricanes měli podle pravidel NHL sedm dní na to, aby nabídku Habs vyrovnali. A tak také učinili, když s Ahem podepsali pětiletý kontrakt na 42,27 mil. dolarů. O případu jsme psali ZDE.
„Minulý ročník v Carolině byl úžasný, měl jsem parádní spoluhráče a skvělého kouče. Miluju to tady,“ pokračoval Aho.
Hokejistovo počínání bylo obestřeno spekulacemi, on sám ale nyní říká, že je v Raleigh spokojený.
„S Montrealem jsem offer sheet podepsal a jsem jim vděčný, že mi nabídli takový kontrakt. Jsem ale šťastný, že jsem pořád v Carolině,“ uvedl 35. muž draftu 2015, jenž dodal, že své rozhodnutí pokračovat u Canes považuje za správné.
Rodák z Raumy má za sebou tři ročníky v NHL. V tom minulém odehrál 82 zápasů, v nichž vstřelil 30 gólů a přidal 53 asistencí. V play-off byl s 12 body nejproduktivnějším členem mužstva.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -