- Reklama -

Ano, měl jsem ho, potvrdil Matthews

- Reklama -

Hvězdný forvard Toronta Auston Matthews v pondělí potvrdil již dříve zveřejněnou nepodloženou informaci, že byl během pauzy NHL pozitivně testován na onemocnění COVID-19. 22letý Američan zároveň dodal, že je již plně zotaven.
„Byl jsem zcela bez symptomů a během izolace jsem se cítil docela normálně,“ cituje Matthewse Kristen Shiltonová ze stanice TSN. „Odbyl jsem si svou karanténu a nyní jsem zdravý, takže je všechno v pořádku.“

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!

Kalifornský rodák, který se již připojil k týmu na tréninkovém kempu, k situaci dodal, že pozitivní test jej v přípravě na play-off neomezil. A to i navzdory tomu, že v karanténě nemohl na ledovou plochu.
„Trénink mi to nijak neovlivnilo. Cvičit jsem mohl doma. Nemohl jsem však bruslit a to mě zasáhlo asi nejvíce,“ dodal hokejista.
Matthews má za sebou výtečnou sezónu, v níž si se 47 góly a 80 body stanovil svá nová kariérní maxima.
V předkole play-off, které začíná 1. srpna, se Javorové listy střetnou s Columbusem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -