- Reklama -

Arizona má políčeno na velkou rybu

- Reklama -

Coyotes mají značný zájem o hvězdného forvarda Devils Taylora Halla.
Ve svém čtvrtečním sloupku to uvedl Darren Dreger ze stanice TSN.

28letý Kanaďan je v závěrečném roce kontraktu s cap hitem šest miliónů a v červenci se může stát nechráněným volným hráčem. Generální manažer New Jersey Ray Shero již dříve uvedl, že bude nabídkám na jeho vytrejdování naslouchat (psali jsme ZDE).
Devils vstoupili do aktuálního ročníku s velkými očekáváními, která podpořily akvizice několika hvězd. Klub se ale s bilancí 9-14-4 potýká u dna ligové tabulky a bídné výsledky si už odskákal někdejší kouč John Hynes.
Arizona je na druhé straně na vzestupu, okupuje první příčku Pacifické divize a touží prolomit sedmileté období bez play-off.
Generální manažer Yotes John Chayka získal již v červenci z Pittsburghu Phila Kessela a jeho snaha uzmout Halla svědčí o velké touze dosáhnout úspěchu již v této sezóně.

Hall, který se v roce 2018 těšil z Hart Trophy pro nejužitečnějšího hráče soutěže, vede s 22 body týmové bodování. Po 27 zápasech má však na svém kontě jen čtyři góly.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -