- Reklama -

Arizona představila "nejkrásnější dres na světě". Canes sází na černou

- Reklama -

Fanda NHL
Když firma Adidas loni přebírala roli tvůrce trikotů NHL, oznámila, že během první sezóny nebude schopna produkovat týmům třetí sady dresů. Jakmile ale úvodní ročník uplynul, chopily se některé kluby své příležitosti a zaúkolovaly Adidas zakázkami.
Patří mezi ně i Arizona a Carolina, které se novým svátečním outfitem pochlubily v Dallasu během vstupního draftu NHL.

Coyotes šli hluboko do minulosti a rozhodli se využít vzhled, jež používali po přestěhování z Winnipegu mezi lety 1996 a 2003.
„Chtěli jsme vytvořit nejkrásnější dresy na světě. Pak jsme si ale uvědomili, že jsme je už vytvořili,“ okomentoval alternativní sadu arizonský mančaft na svém twitterovém účtu.
V příští sezóně se do ní hráči navlečou ve všech sobotních domácích duelech.


Hurricanes se zase vrátili k černým dresům, na nichž vyniká nové sekundární logo prezentované dvěma zástavami na hokejce.
Při jakých příležitostech je Carolina využije, zatím není známo.


Která z třetích sad trikotů se vám líbí více? Hlasujte v anketě.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -