- Reklama -

Arizona ukradla Coloradu brankáře

- Reklama -

Ve čtvrtek mohly týmy NHL poprvé využít waiver listinu nechráněných hráčů a v pátek na základě toho měnil jeden hráč dres. Arizona si osvojila brankáře Jonase Johanssona z Colorada.

27letý Švéd strávil minulou sezónu u Avalanche a Panthers. V NHL dosáhl bilance 3-4-1 s úspěšností zákroků 85,2 %. V této sezóně je jeho cap hit 750 tis. dolarů.

Na waiver listinu v pátek přibyli další hráči, kteří budou ostatním týmů k dispozici na 24 hodin: Riley Barber, Ben Gleason, Tanner Kero, Jerad Rosburg, Joseph Cecconi, Rhett Gardner (všichni DAL), Chase Pearson (DET), Connor Bunnaman (FLA), Andy Welenski, Tim Gettinger (oba NYR), Isaac Ratcliffe, Linus Sandin (oba PHI), C.J. Suess, Andrew Agozzino (oba SJS), Daniel Walcott, Darren Raddysh, Maxime Lagace, Trevor Carrick (všichni TBL), Michael Sgarbossa, Riley Sutter, Mike Vecchione a Hunter Shepard (všichni WSH).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -