- Reklama -

Arizonská telenovela pokračuje

- Reklama -

Vedení Arizony potvrdilo, že i příští sezónu NHL odehrají Yotes v Mullett Areně, hale univerzitního týmu s 5tisícovou kapacitou.

V dopise pro příznivce mužstva, jehož brankářskou jedničkou byl poslední dvě sezóny Karel Vejmelka, to uvedl prezident klubu Xavier A. Gutierrez.

Coyotes se dlouho střetávají s nejistotou svého působiště a budoucnosti klubu. V tomto týdnu ji prohloubil výsledek referenda, ve kterém obyvatelé Tempe zamítli všechny tři návrhy na výstavbu nové haly, která měla být součástí zábavné čtvrti za 2,3 miliardy dolarů. Znovu se tak otevřelo téma případného přestěhování klubu jinam.

Gutierrez však držitele permanentek ujistil, že budoucí ročník odehrají Kojojit opět ve skromných podmínkách Mullett Areny a že znovu začali jednat o možnostech, kde v oblasti East Valley by mohli hrát natrvalo.

- Reklama -

„…chci poděkovat všem fanouškům, kteří Coyotes roky podporují. Vaše loajalita nám dodává sílu. Příští sezónu odehrajeme v Mullett Areně a nadále platí, že chceme zůstat v Arizoně a najít ve Valley domov,“ uvedl Gutierrez.

Do minulého roku hrála Arizona v Glendale v hale pro více než 17 tis. diváků, ale město ukončilo s klubem smlouvu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -