- Reklama -

Arizonu trápí marodka. Vejmelka možná kvůli tomu dostane parťáka krajana

- Reklama -

Arizona do letošní sezony překvapivě vstoupila s brankářským tandemem Carter HuttonKarel Vejmelka. První zápasy se však pouštnímu klubu vůbec nepodařilo. Aby toho nebylo málo, Kojoty trápí začátkem ročníku velká marodka.

Arizona je v plném módu přestavby. Proto se už dříve zbavili třeba brankářů Anttiho Raanty a Darcyho Kuempera či obránce Olivera Ekmana-Larssona. Na jejich místa pak vzali buďto vyčichlé veterána (mj. Andrew Ladd), borce, kteří nutně potřebují restart kariéry (Shayne Gostisbehere či Ryan Dzingel) a nebo se zkrátka rozhodli zariskovat (třeba jako v případě Dimitrije Jaškina).

Po prvních šesti utkáních nové sezony jsou arizonští společně se Chicagem na dně Centrální divize, letos ještě nevyhráli, mají pouze jeden bod za prohru v prodloužení. Nyní se jim minimálně na 14 dní zranil brankář Hutton a na ještě delší dobu obránce Connor Timmins. Oba se zranili v utkání s Floridou Panthers. Ve stejném zápase se zranil i Ryan Dzingel, jeho stav však není známý.

Kojoti tak povolali z farmy brankáře Ivana Prosvetova, obránce Cama Dineena a útočníka Barretta Haytona.

- Reklama -

Na farmě na svoji šanci ještě čeká český brankář Josef Kořenář. Dostane během doby, kdy bude Hutton rehabilitovat, šanci vytvořit s Vejmelkou české brankářské duo?

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -