- Reklama -

Avs a Sharks obchodovali. Stěhoval se i gólman

- Reklama -

Colorado získalo v sobotu ze San Jose gólmana Devana Dubnyka. K Sharks naopak putovali obránce Greg Pateryn a volba v pátém kole letošního draftu.

50 procent z jeho platu stále drží Minnesota. Rozpočet denverského celku tak zatíží sumou 2,167 mil. dolarů. Po sezóně se může stát nechráněným volným hráčem.

34letý Kanaďan odchytal v tomto ročníku 17 klání, ve kterých dosáhl úspěšnosti 89,8 procent. Colorado už déle hledalo náhradníka k Philippu Grubauerovi.

O čtyři roky mladší Pateryn, který je v posledním roce tříletého kontraktu s cap-hitem 2,25 mil. dolarů, odehrál v aktuální sezóně 11 zápasů se ziskem dvou asistencí. I on bude po konci ročníku potenciálně nechráněným hráčem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -