- Reklama -

Avs potkala špatná zpráva, Francouze čeká výzva

- Reklama -

Gólman Colorada Philipp Grubauer se neobjeví ve druhém zápase série s Dallasem. Důvodem je zranění, které si přivodil v úvodním klání bojů se Stars.
Informaci sdělil médiím hlavní kouč Jared Bednar. Podle něj zatím nebylo stanoveno, kdy by se mohla jednička Avs znovu postavit do brány.

Tahle COOL trička NHL chceš!

28letý Němec se zranil ve druhé třetině sobotního zápasu. Na incident, po němž jej v bráně nahradil Čech Pavel Francouz, se podívejte ZDE.
Grubauer zaznamenal v šesti duelech play-off bilanci 5-0-1, průměr 1,49 inkasovaného gólu a úspěšnost 93,7 procenta.

Francouz, který startoval ve dvou kláních letošních vyřazovacích bojů, kryl 95,8 procenta střel a s jednou prohrou a jedním vítězstvím se může pochlubit průměrem 1,02 inkasované branky.

Kromě Grubauera vynechá vinou zranění zápas číslo dva také obránce Erik Johnson.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -