- Reklama -

Ayres už je v Síni slávy! Gólman záchranář jí věnoval svoji hokejku

- Reklama -

Fanshop týmuPohádka o tom, jak rolbař po čtyřicítce zachránil Carolina Hurricanes, napsala svoji další kapitolu. Nečekaný hrdina zápasu s Leafs David Ayres předal svoji hokejku do Síně slávy. V ten moment se zmohl na jediné slovo: „Neskutečné“.
Podle svých slov navštívil Ayres Síni slávy poprvé od roku 1993. Ani tehdy určitě netušil, že tam o skoro třicet let později bude uchována část jeho výstroje.
„Když si uvědomím tu spoustu tvrdé práce, kterou vložily ty největší hokejové hvězdy do svých úspěchů, které jsou zde připomenuty, je mít zde svoji malou připomínku něco naprosto neskutečného pro mě,“ řekl reportérům Ayres.
Záložní gólman se svěřil, že se od minulého pátku prakticky nezastavil a neměl vlastně ani možnost se pořádně podívat na obrázky ze svého legendárního výstupu. Už prý dostal nabídky na napsání knihy nebo natočení filmu o sobě. On ale zatím chce svoji nečekaně nabytou slávu využívat k něčemu jinému – v roce 2004 dostal od své matky ledvinu, takže plánuje více mluvit o problematice dárcovství orgánů.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -