- Reklama -

Bäckström si vysloužil 46 miliónů

- Reklama -

Washington podepsal s útočníkem Nicklasem Bäckströmem nový pětiletý kontrakt s průměrnou roční hodnotou 9,2 mil. dolarů.
32letý Švéd se nachází v závěrečném roce desetileté smlouvy, kterou podepsal s Capitals v roce 2010.
Hvězdný centr se přitom při nedávném vyjednávání obešel bez pomoci agenta a rozhovory s klubem vedl sám.



Bäckström je stabilní součástí soupisky Caps již od roku 2006, kdy byl draftován jako celkově čtvrtý hráč. Doposud naskočil do 934 utkání, v nichž vstřelil 240 branek a nasbíral 908 bodů. Ve druhé zmíněné statistice mu patří v kronikách Capitals celkové druhé místo.
Důležitý článek vítězného týmu z roku 2018 je na cestě k dalšímu skvělému ročníku, když má na svém kontě po 39 duelech devět branek a 35 bodů.

Nový kontrakt mu vyprší po sezóně 2024/25, v níž dovrší 37 let.
Washington má po tomto podpisu už jen dva potenciálně nechráněné volné hráče, a to obránce Radka Gudase a brankáře Bradena Holtbyho.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -