- Reklama -

Barzal seděl, zášť necítí

- Reklama -

Fanshop týmu
Útočník Islanders Mathew Barzal je ochoten přijmout i velmi nepříjemná opatření.
Přestože jej ve třetím dějství úterního duelu s Rangers nechal kouč sedět na střídačce, 22letý Kanaďan dokázal rozhodnutí akceptovat a podle svých slov rozhodně nezahořkl.
„Jako mladý kluk vím, že je tohle někdy zapotřebí,“ řekl Barzal novinářům na čtvrtečním setkání s novináři.
Za stavu 3:0 pro Isles předvedl kiks v defenzivní činnosti, který vyústil v akci soupeře. A přestože nasbíral v utkání dvě asistence, nepustil ho za chybu na posledních 18 minut utkání trenér Barry Trotz do hry.
„Jsem soutěživý a vždy se snažím být na ledě,“ pokračoval rodák z Britské Kolumbie. „Koneckonců, Barry ví, co je pro náš tým nejlepší. Už jsme letos zažili zápasy, kde nás chyby v obraně stály vítězství, čemuž chtěl zabránit.“
„Byl to můj omyl a Barryho krok byl v mém i týmovém zájmu. Chce vyhrávat stejně jako kdokoliv jiný,“ dodal dotčený hráč.

Barzal, kterého čeká už druhá účast na Utkání hvězd NHL, odehrál v tomto ročníku 49 zápasů se ziskem 17 branek a 42 bodů a je pevnou součástí cesty Ostrovanů k úspěchu.

Newyorčané se aktuálně nacházejí na třetím místě Metropolitní divize, když doposud zaznamenali bilanci 29-15-5.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -