- Reklama -

Bettman kritizoval Marchanda. Měl dostat trest, řekl novinářům

- Reklama -

Fanshop týmu
Komisionář Gary Bettman se během středečního setkání s novináři opřel do Brada Marchanda.
Útočníka Bruins kritizoval za jeho chování z úterního zápasu proti Columbusu, v němž během přerušené hry zezadu udeřil obránce Scotta Harringtona do oblasti hlavy (video ZDE).

„Ten zákrok měl být potrestán,“ reagoval nejvyšší ligový představitel na skutečnost, že si sudí incidentu nevšimli. „Občas se na ledě něco přehlédne.“
Známý provokatér se vyhnul poněkud překvapivě suspendaci. Pokud se ale budou podobné zkraty opakovat, posvítí si na něj podle Bettmana i Oddělení hráčské bezpečnosti NHL.
Marchand budil rozruch v play-off i loni a to když během série s Torontem olízl obličej forvarda Lea Komarova. Také tehdy však vyvázl bez trestu.



Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -