- Reklama -

Blackhawks dojali šestnáctiletou dívku: Slepá fanynka poprvé navštívila zápas svého oblíbeného týmu

- Reklama -

Patrick Sharp a Chicago Blackhawks dali jedné dívence k jejím 16. narozeninám nesmírně krásný dárek. Hawks odstartovali tuto sezónu kampaň s názvem „#WhatsYourGoal“, v níž se tážou svých příznivců na jejich vlastní cíle. Christina DeVries, před níž hned po narození vyvstalo několik výzev, Blackhawks odpověděla svým přáním: navštívit osobně jejich zápas v United Center. Christina svůj oblíbený tým totiž nikdy neviděla, nepokochala se krásnými góly a ani pohledem nesdílela radostné křepčení svých hokejových idolů. Brání jí v tom vrozená slepota.
Kampaň WhatsYourGoal:

Tým dívce odpověděl a její přání splnil i s parádním přídavkem. S Christinou se před utkáním osobně setkal Patrick Sharp, jenž ji provedl zákulisím a oblékl nový dres. Zpoza komentátorského stanoviště pak zažila tato fanynka jeden ze svých nejkrásnějších zážitků.
Blackhawks opět zabodovali a perfektně naplnili své klubové heslo „One team. One goal“.
Video, které v zámoří dojímá tisíce fanoušků:

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -