- Reklama -

Bobby Ryan vystřelil fanouškovi štěně

- Reklama -

Každý hokejový fanoušek má radost, když jeho oblíbený tým skóruje. Někdy se však tato radost může změnit doslova v euforii a příval štěstí. Právě tak, jako se to přihodilo malému fandovi Ottawy. Tomu forvard Senators Bobby Ryan totiž včera „vystřelil“ štěně…
Při rozbruslení před nedělním utkáním Ottawy s týmem New York Rangers držel fanda jménem Cole Jansen v hledišti transparent s nápisem „Bobby, táta říkal, že dostaneme štěně, když dáš gól!“.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


A dvacet vteřin před koncem druhé třetiny skutečně chlapcův oblíbený útočník skóroval, čímž přispěl k výhře Senátorů v poměru 3:0. „Trvalo to asi tři měsíce,“ svěřil se mladík v rozhovoru pro TSN během třetí třetiny, že jeho táta s koupí psa dlouho váhal.
Bobby Ryan přiznal, že o zmíněném transparentu věděl, a zaznamenal rovněž rozhovor s mladíkem vysílaný na kostce nad ledem.
„Chtěl jsem tomu klukovi splnit jeho přání. Neslyšel jsem celý rozhovor a nevěděl jsem přesně, co bylo řečeno. Ale zaslechl jsem něco o tom, že budu kupovat dalšího psa, když přidám ještě jeden gól. To byla férová dohoda. Rád bych to pro něho udělal, ale alespoň jsem ušetřil trochu peněz,“ smál se po zápase dobře naložený Ryan, který už podruhé v zápase neskóroval.
Na jeho počest bude psí přírůstek do rodiny Jansenů pojmenován Bobby. „Otravovali mě s tím psem měsíce. Napadlo mne, že se vsadíme, a když prohrají, nebude to moje vina,“ řekl Coleův otec. „Měl jsem si ale vybrat jiného hráče, a ne talentovaného Bobbyho Ryana,“ přijal „porážku“ sportovně.
Jen dodejme, že Bobby Ryan má letos na kontě již sedmnáct branek, čtyři z nich přitom vstřelil v posledních pěti zápasech. Jeho včerejší zásah nejenže pomohl týmu k výhře, ale mladému fanouškovi také splnil velké přání…
Foto: Bridget Samuels

Video:

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -