- Reklama -

Bolts se zranil klíčový hráč

- Reklama -

Tampa Bay vstoupila do třetího zápasu finále Stanley Cupu bez Braydena Pointa a opouštěla ho bez další hvězdy Nikity Kučerova.

Point vynechal druhé a třetí kolo play-off pro zranění dolní části těla, ale hrál v prvních dvou finálových duelech. V pondělí jej však v základní sestavě nahradil Riley Nash.

Tampě se podařilo zápas získat 6:2 a snížit tím stav série na 1:2. V závěru utkání přišla o Kučerova, který utrpěl zranění levé nohy při zákroku Avalanche Devona Toewse.

- Reklama -

„Je to kontaktní sport, ale chlapci ví, co dělají. Rozumní a důvtipní hráči ví, co dělají se svými hokejkami. Viděli jsme to všichni,“ pověděl po zápase trenér Jon Cooper.

Zákrok se nepozdával ani obránci Victoru Hedmanovi: „Bylo to nebezpečné. Uvidíme, zda se něco stane.“

Kučerov stihl v zápase zaznamenat dvě asistence, aby se stal teprve čtvrtým hráčem historie NHL s třemi play-off po sobě s 25 body.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -