- Reklama -

Bolts vyměnili Johnsona za Seabrooka

- Reklama -

Tampa Bay vyměnila útočníka Tylera Johnsona a volbu ve druhém kole draftu do Chicaga za obránce Brenta Seabrooka.

30letý Johnson má ve své smlouvě s cap hitem pět miliónů dolarů platné ještě tři roky. V posledním ročníku odehrál 55 utkání se ziskem 22 bodů (8+14). Po individuální stránce se jednalo o jeho nejhorší sezónu v kariéře. V novém týmu bude zřejmě centrem třetího útoku.

36letý Seabrook v posledním ročníku nehrál a v březnu uvedl, že pro zranění bederního kloubu končí kariéru. Jeho osmiletá smlouva s roční hodnotou 6,875 mil. dolarů platí do konce sezóny 2023/24.

Chicago mělo během poslední sezóny Seabrooka zapsaného na listině dlouhodobě zraněných hráčů a očekává se, že to samé učiní i Tampa.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -