- Reklama -

Borowiecki plánuje otestovat trh s hráči

- Reklama -

Obránce Mark Borowiecki plánuje otestovat trh s volnými hráči poté, co strávil celou svou dosavadní kariéru v Ottawě. Pro The Athletic to uvedl hráčův agent Steve Bartlett.
„Aktuálně cítíme, že je vysoce pravděpodobné, že vstoupíme poprvé na trh. Věřím, že Mark má stále co nabízet,“ poznamenal Bartlett.

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!.

Agent zdůraznil, že k rozhodnutí nedošli na základě vztahů se Senators, které považují za dobré. Cílem je jednoduše zjistit, co se jim nabízí na volném trhu.
Ottawa draftovala Borowieckého v roce 2008 ze 139. místa. V tomto ročníku odehrál 53 klání, v nichž si se sedmi góly a 18 body stanovil svá osobní maxima.
31letý Kanaďan má za sebou dvouletou smlouvu v hodnotě 2,4 mil. dolarů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -