- Reklama -

Boudreau si utahoval z Ovečkinova vlastenectví, ruská hvězda se zase opřela do Bettmana

- Reklama -

Pamatujete si na silná vyjádření Alexe Ovečkina ohledně účastí hráčů NHL na zimních hrách v Koreji?
Ruský kanonýr ve službách Capitals opakovaně tvrdil, že se do Pchjongčchangu vydá reprezentovat sbornou za jakýkoliv okolností. „Moje rozhodnutí platí. Nevím, co se bude dít. Ale budu hrát,“ odhodlaně tvrdil pro zámořská média ještě na podzim roku 2016 (více čtěte ZDE).
I on však nakonec musel sklonit hlavu a podřídit se vůli managementu slavné soutěže. Tohoto nečekaného podvolení ve čtvrtek před vzájemným utkáním využil kouč Minnesoty Bruce Boudreau, který svého bývalého svěřence z dob působení v D.C. originálně pozdravil.
„Myslel jsem, že jsi na olympiádě,“ vykřikl Boudreau pobaveně na Ovečkina. Útočníkovu reakci již američtí novináři nezmiňují, lze ji ale odhadnout.
Když se hrdého Rusa tento týden reportér TSN Darren Dreger ptal, zda sleduje olympiádu, byla odpověď hodně krátká: „Ne.“
„Ani hokej?“ pokračoval novinář. „Možná ano, však…Víš, no, děkuji, Bettmane,“ dodal Ovečkin s uštěpačným úsměvem.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -