- Reklama -

Bouwmeester si v přípravě přivodil zranění. Zatím není jasné, jak dlouho bude absentovat

- Reklama -

Krátce po zahájení tréninkového kempu musí trenéři St. Louis vstřebat nepříznivou zprávu. V úterním přípravném utkání na ledě American Airlines Center proti Dallasu Stars se musí obejít bez Jaye Bouwmeestera.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Jeden z hlavních tahounů defenzivy amerického celku si v nedělním modelovém zápase při tréninku přivodil zranění v dolní části těla a vynechal včerejší trénink Blues v IceZone v Hazelwoodu. Kouč St. Louis Mike Yeo věří, že nejde o vážné zranění. Zatím ale není jasné, jak dlouho zůstane Bouwmeester mimo hru.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

„Je to ale dost vážné na to, aby nemohl hrát a musel navštívit lékaře,“ komentoval Mike Yeo potíže svého svěřence pro klubový web. „V tuto chvíli nebudu raději zkoušet odhadovat, kdy bude moci zase vyjet na led. Zvlášť když Bouewmeestera dobře znám. Je to velmi tvrdý chlapík,“ doplnil.
Třiatřicetiletý rodák z Edmontonu odehrál v základní části minulého ročníku NHL v dresu Blues 81 utkání, ve kterých nasbíral 15 bodů za jednu branku a 14 přihrávek. V play off absolvoval 11 zápasů, bodově se ale neprosadil.
Sestava St. Louis pro dnešní duel v Dallasu
Útočné formace:
Steen – Fabbri – Blais
Sobotka – Thomas – Kyrou
MacEachern – Barbashev – Thompson
Megan – Brodziak – Kostin
Selman
Obranné dvojice:
Walman – Bortuzzo
Dunn – Prosser
Gunnarssson – Schmaltz
Vanelli
Brankáři:
Hutton
Binnington

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -