- Reklama -

Brandon Dubinsky: Vždycky bych bral radši Ovieho než Sida

- Reklama -

Brandon Dubinsky byl stálým inventářem NHL už od sezony 2007-2008, kdy v dresu Rangers začínal po boku Jaromíra Jágra. Od té doby oblékl kromě dresu Rangers také trikot Columbusu. V posledních dvou ročnících kvůli chronickým problémům se zápěstím nenastoupil, smlouva s Blue Jackets mu stále běží a sám Dubinsky dění v NHL sleduje a komentuje.

A svými nejnovějšími komentáři na adresu dvou největší hvězd posledních dvou dekád NHL pořádně rozvířil stojaté vody. Při odpovědi na otázku v podcastu Garage Beers, zda by raději hrál v mužstvu se Sidneym Crosbym nebo Alexanderem Ovečkinem, si rozhodně nebral servítky.

„S*át na Sida, pokaždé bych bral Ovieho. Ovečkina jsem poprosil o podepsanou hokejku a dostal ji. Crosbyho bych se na nic podobného nezeptal,“ nadával ve vysílání Dubinsky.

- Reklama -

Někdejší útočník Rangers nebo Blue Jackets svoji volbu vysvětlil tím, že Sid často „brečí“ a stěžuje si u rozhodčích, zatímco Ovečkin maká a sráží se.

Rodák z Aljašky se během kariéry do Crosbyho často pouštěl, dokonce se spolu oba kohouti na ledě i poprali. Později však svá slova vyřčená v podcastu na Twitteru mírnil.

„Poslyšte, Crosby je rozhodně lepší než já, nikdy jsem neřekl, že ne. Je to jeden z nejlepších hráčů vůbec. Otázka byla Ovečkin vs Crosby. Nikdo z vás v NHL nehrál a nemá tak představu, jak těžké je střílet góly v NHL. Sid jich vstřelil 724, což je neskutečné. Sid ale prostě až moc brečí zatímco Ovie je zticha a maká,“ napsal svým followerům borec s 823 zápasy v základní části NHL.

Titulní foto: Icon Sportswire

 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -