- Reklama -

Bruins a Canes chtějí loupit v defenzívě Sharks

- Reklama -

Boston a Carolina jsou vážnými zájemci o služby zadáka San Jose Brendena Dillona. Zprávu přinesl Pierre LeBrun ze stanice TSN.
Dillon sice zaznamenal v 51 zápasech této sezóny jen 12 bodů, v počtu hitů (158) mu ale patří mezi ligovými beky druhé místo.
Fanda NHL
29letý Kanaďan, který zatěžuje roční rozpočet Sharks částkou 3,27 miliónů, se může v létě stát nechráněným volným hráčem.
Obrana Bruins je již nyní dostatečně silná a to obzvláště na levé straně, kde Dillon hraje. Torey Krug a Zdeno Chára tráví na ledě mnoho času a Matt Grzelcyk je v zisku bodů na cestě ke kariérnímu maximu. Zato praváci Connor Clifton a Kevan Miller jsou mimo hru se zraněními, očekává se ale, že se v této sezóně stihnou vrátit.
Hurricanes jsou už při letmém pohledu na stav jejich defenzívy na posile více závislí. Dougie Hamilton dlouhodobě absentuje se zlomenou lýtkovou kostí a navíc Carolina balancuje na hraně postupu do play-off, když aktuálně drží s bodovým náskokem druhou divokou kartu.
Sharks jsou nyní třetím nejhorším celkem v Západní konferenci a vše zatím nasvědčuje tomu, že se v únoru chystají k „výprodeji“.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -