- Reklama -

Bruins mají potíže s platovým stropem

- Reklama -

Renomovaný odborník Darren Dreger ze stanice TSN poukázal na to, že Boston naráží na problémy v souvislosti s platovým stropem.

Bruins jsou v nešťastné situaci kvůli návratu Taylora Halla ze zranění, když mají problém s jeho aktivací z listiny zraněných.

„Zdroje tvrdí, že se cítí být připravený. Problémem je, že Bruins nemají dostatek místa pod platovým stropem, aby ho mohli aktivovat,“ poznamenal Dreger.

Dreger tvrdí, že ostatní týmy pozorně sledují, jak Boston situaci vyřeší, protože mají podezření, že se pokusí už uzdraveného Halla udržet mimo sestavu až do konce základní části, jako to v minulosti učinila Tampa s Nikitou Kučerovem. Nemuselo by to dopadnout idylicky, zejména, když se Hall netají svou tužbou hrát.

- Reklama -

Zároveň se k návratu do akce blíží i forvard Nick Foligno, což dělá celou situaci kolem platového stropu ještě zajímavější.

Hall má cap hit šest miliónů dolarů, Foligno 3,8 mil. Bruins mají pod stropem k dispozici zhruba dva milióny dolarů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -