- Reklama -

Bruins očekávají návrat klíčového zadáka

- Reklama -

Obránce Bostonu Torey Krug by se měl v sobotním zápase proti Minnesotě vrátit do sestavy. Jeden z důležitých článků defenzívy Bruins vynechal předchozích pět utkání pro zranění horní části těla.
„Směřuje to k tomu,“ řekl v pátek k hráčově situaci hlavní kouč Bruce Cassidy. „Ještě jej musí zkontrolovat lékaři. Dneska byl v normálním dresu a zapojil se do každé části tréninku, což je dobré znamení. Jeho návrat je velmi pravděpodobný.“
28letý Američan nasbíral v prvních 17 duelech sezóny 13 bodů za dva góly a 11 asistencí.




Z beků postrádají Medvědi také Johna Moorea (rameno) a Kevana Millera (koleno). První jmenovaný je vzdálen návratu do hry několik týdnů, u druhého zatím nebyl předběžný termín ani stanoven.
Znovu na ledě by se mohli proti Wild představit i útočníci Pär Lindholm a Brett Ritchie.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -