- Reklama -

Bruins poslali slovenského forvarda zpět na farmu

- Reklama -

Fanshop týmu
Boston posílá útočníka Petera Cehlárika zpět na farmu do Providence. Třiadvacetiletý rodák z Žiliny stihl odehrát za první tým tři zápasy s bilancí tří bodů za dva góly a jednu asistenci.
Klub dal tímto krokem mladému Slovákovi možnost zůstat v zápasovém tempu, jelikož nejbližší střetnutí má na programu až 29. ledna. Providence oproti tomu mezitím absolvuje dva souboje.

Za záložní celek v AHL naskočil Cehlárik v tomto ročníku do 37 duelů, v nichž zaznamenal deset branek a 19 gólových přihrávek.
Devadesátý muž draftu 2013 má na svém kontě v prestižní lize celkem 20 klání se ziskem sedmi bodů (3+4). Svůj debut si odbyl v sezóně 2016/17.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -