- Reklama -

Bruins povolali dalšího Čecha, Vladař naopak putuje na farmu

- Reklama -

Fanshop týmu
Český obránce Jakub Zbořil se v úterý ráno dočkal dlouho očekávaného telefonátu. Vedení Bruins mu oznámilo, že byl povolán z farmy v Providence (AHL) do prvního týmu. Opačným směrem zase míří gólman Daniel Vladař.
Jednadvacetiletý Zbořil odehrál během aktuálního ročníku v AHL 13 zápasů s bilancí dvou gólů a dvou asistencí. Odchovanec Komety Brno působil v Providence už v minulé sezóně, když naskočil do 68 duelů se ziskem 19 bodů (4+15).



Svou zámořskou kariéru začal Zbořil na draftu 2015, na němž si jej Boston vybral z celkového 13. místa.
„Je to neuvěřitelný pocit, být tady a být součástí této organizace,“ svěřil se nadějný bek novinářům po připojení k mančaftu.

- Reklama -

Zbořilův vrstevník Daniel Vladař si musí naopak na svůj první start v NHL počkat. Mladý brankář se vrací do Providence poté, co byl ohlášen návrat Tuukky Raska do sestavy. Ten v předchozích dnech čerpal volno kvůli osobním záležitostem (čtěte ZDE).

Během svého pobytu v Bostonu Vladař kryl záda Jaroslavu Halákovi.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -