- Reklama -

Bruins prodloužili s českým bekem

- Reklama -

Boston si na další dva roky zajistil služby obránce Jakuba Zbořila, který pod novou smlouvou vydělá 1,1375 mil. dolarů ročně.

Boston draftoval 25letého Čecha v roce 2015 na 13. místě a za tři sezony si v NHL připsal v 54 zápasech 12 bodů za 12 asistencí. Současná dvouletá smlouva, po níž se mohl v červenci stát nechráněným volným hráčem, mu zaručovala roční plat 725 tisíc dolarů.

Do Severní Ameriky odešel Zbořil z juniorky Komety v roce 2014 a tři roky hrál v celku Saint John Sea Dogs v QMJHL. Od sezony 2017/18 působil na farmě Bostonu v Providence. V AHL má na kontě v základní části 182 utkání a 57 bodů (11+46). V osmi duelech play off nebodoval.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -