- Reklama -

Bruins se opřeli do rozhodčích. Jejich pískání je neuvěřitelné, zlobil se Cassidy

- Reklama -

Čtvrtý zápas semifinále Východní konference mezi Bostonem a Tampou budil nejednu kontroverzi. Zatímco titulky zámořských stránek plní Marchandovo olizování soupeře (čtěte ZDE), samotné Bruins trápí údajný faul předcházející vyrovnávacímu gólu Lightning na 3:3.
Důležitá branka Stevena Stamkose přišla poté, co měl být zadák Charlie McAvoy faulován Nikitou Kučerovem. Muži v pruhovaném však hru nezastavili a tým z Floridy se mohl nadechnout k obratu skóre.
Vyrovnávací branka Stevena Stamkose ze třetí třetiny:


“ Zcela jasně ho držel za rameno,“ řekl po utkání zklamaný bostonský forvard Brad Marchand.
„Vypadalo to, že jej strhnul k zemi,“ komentoval situaci pro stanici NESN kouč Bruins Bruce Cassidy. „Charlie je silných chlapík, ale přestupek proti němu nebyl odpískaný a puk skončil v síti, tak to je.“
Cassidy se rovněž vyjádřil k zákroku svého svěřence Noela Acciariho, jenž byl ve třetí třetině vyloučen za hákování.
„Děje se to zápas co zápas. Mám tím na mysli, že tato rozhodnutí sudích – jako nyní v případě Acciariho – jsou neuvěřitelná,“ cituje slova zkušeného trenéra televize CBS.
Hákování Noela Acciariho:

Bruins nyní v sérii ztrácejí 1-3 a pokud chtějí zůstat naživu, musí v neděli Tampu bezpodmínečně porazit.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -