- Reklama -

Bruins začali jednat s Pastrňákem o nové smlouvě

- Reklama -

Jednání o nové smlouvě mezi Bostonem a útočníkem Davidem Pastrňákem už odstartovala a klub bude údajně velmi agresivní ve snaze dohodnout se na nové spolupráci.

Insider Eric Russo cituje generálního manažera Dona Sweeneyho, který uvedl, že úvodní diskuze o smlouvě probíhaly dobře. S agenty J.P. Barrym a Alešem Volkem se střetl v pátek.

„Jednají s Davidem. Ví, v jaké pozici se organizace nachází. David v tom bude mít své slovo,…Je velkou součástí organizace Boston Bruins.“

Generální manažer přiznal, že specifické podmínky – ať už jde o délku kontraktu anebo finanční stránku – ještě neprobíraly. Sweeney jim však dal najevo, že chce, aby byl z Pastrňáka „Medvěd“ až do konce kariéry.

- Reklama -

Boston draftoval 26letého Čecha v roce 2014 z 25. místa. Od té doby odehrál v NHL 510 zápasů se ziskem 504 bodů (240+264). V 70 duelech play-off přidal 74 bodů (30+44).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -