- Reklama -

Budou se kanadské týmy stěhovat?

- Reklama -

Severně od kanadsko-americké hranice se už odložilo vícero zápasů pro omezení kapacit ve sportovních halách, které zavedly některé provincie. Omezení nekončí a proto se už začíná spekulovat o tom, že by kanadské týmy mohly dohrát sezónu jinde.

V zákulisí se opět začalo hovořit o myšlence přestěhování některých kanadských týmů do USA, kde by mohly odehrát ročník bez omezení. Například Toronto by mohlo vydělávat peníze v nedalekém Buffalu.

Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet pak přidal zajímavou alternativu. Kanadské týmy by nemusely opustit svou vlast. Ne všude jsou totiž nařízená omezení. K dispozici je tak například Saskatoon z provincie Saskatchewan.

„Jeden výkonný pracovník si položil zajímavou otázku: Mohly by kanadské týmy zvážit dočasné hraní domácích zápasů v 15tisícovém SaskTel Centre, domově týmu WHL Saskatoon Blades?“ poznamenal Friedman. „Saskatchewan stále dovoluje plnou kapacitu. Samozřejmě NHL, NHLPA a provincie by to musely schválit.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -