- Reklama -

Buffalo získalo druhého nejvytěžovanějšího hráče Ducks

- Reklama -

Fanda NHL
Anaheim se v rámci trejdu s Buffalem vzdal obránce Brandona Montoura výměnou za nadějného beka Brendana Guhleho a podmíněnou volbu v prvním kole draftu.


Ducks získají jednu z draftových voleb, které původně vlastnili San Jose a St. Louis, na základě konečného pořadí na draftu.
Montour byl v Kalifornii druhým nejvytěžovanějším hráčem s průměrným ice timem 22:40. V aktuálním ročníku odehrál čtyřiadvacetiletý Kanaďan 62 utkání, v nichž vstřelil pět gólů a přidal 20 asistencí.
55. muž draftu 2014 má smlouvu platnou ještě jeden další rok a poté se může stát nechráněným volným hráčem.
Jedenadvacetiletý Guhle naskočil v této sezóně jen do dvou duelů Sabres, v AHL ale absolvoval 50 klání se ziskem 27 bodů (5+22). Celkem má na svém kontě v National Hockey League 23 střetnutí (0+5).



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -